Eduro

Saadaksesi sen mitä haluat,

lakkaa tekemästä sitä mikä ei toimi.

Positiivarit
Olet täällä:   Etusivu
 

Eduro-säätiö

Eduro-säätiössä tarjoamme monipuolisia kuntoutus- ja ohjauspalveluja heikossa työmarkkina-asemassa oleville ihmisille. Erityisosaamistamme on työ-ja toimintakyvyn selvittely, työhönkuntoutus, osaamisen vahvistaminen sekä koulutus- ja työhönvalmennus. Toimintamme perustana ovat yksilö- ja työvalmennus sekä ryhmätoiminnot.

Edurossa arvostamme

Yhteisöllisyyttä, joka tarkoittaa toiminnassamme luottamuksen, turvallisuuden, tasa-arvoisuuden ja hyvinvoinnin edistämisestä. Arvostamme avoimuutta sekä yhdessä tekemistä, rakennamme kumppanuuksia ja verkostoidumme.

Luovuutta, joka on meille organisaatioarvona jatkuvan kehittämisen ja kehittymisen arvostamista. Toimimme tavalla, joka uudistaa ja vahvistaa omaa toimintaamme ja rakennamme tasapainoisen muutoksen mahdollistavia uusia toiminta- ja työmalleja.

Vastuullisuutta, joka merkitsee meille toimimista pitkäjänteisesti ja johdonmukaisesti. Jokapäiväisessä työssä ohjenuoranamme on avoin asioiden hoitaminen ja luotettavuus.

Laadukkuutta, joka on meille osaavan henkilöstömme hyvin tehtyä jokapäiväistä työtä. Suunnittelemme, seuraamme, arvioimme ja kehitämme toimintaamme systemaattisesti.

 
Mainostoimisto Grafu
Kävijöitä: 351897 kpl

EDURO – KAIRATIE 75 – 96190 ROVANIEMI – PUH. 0207 109 320 – ETU.SUKUNIMI@EDURO.FI


Eduro – Kairatie 75 – 96190 Rovaniemi – Puh. 0207 109 320 – etu.sukunimi@eduro.fi