Eduro

Saadaksesi sen mitä haluat,

lakkaa tekemästä sitä mikä ei toimi.

Positiivarit
Olet täällä:   Palvelut   /   Arviointipalvelut   /   Palveluohjaus ja kuntoutusohjaus
 

Koordinoiva ja tutkiva palveluohjaus ja kuntoutusohjaus

Kenelle?

Aikuisille työnhakijoille, joille on maksettu työttömyyden perusteella 500 päivää työttömyysetuutta tai ovat olleet yhtäjaksoisesti 12 kuukautta ilman työtä. Tilanne on lukkiutunut ja pääsy koulutus- ja työmarkkinoille ei etene useista työllistymistä, kouluttautumista ja kuntoutumista edistävistä toimenpiteistä huolimatta.

Palvelun kuvaus

Tilanteen selvittely ja palvelutarpeen arviointi suhteessa koulutukseen ja työhön etenemiseen tai muun pysyvän ratkaisun löytymiseen. Koordinoivassa palveluohjauksessa perehdytään nykytilanteeseen ja toiminta- ja työkykyyn asiakirjatiedon, haastattelun ja verkostotyön perusteella, palveluun sisältyy lääkärin konsultaation mahdollisuus.

Tutkivaan palveluohjaukseen sisältyy asiakkaan tilanteen mukaan moniammatillisen työryhmän palvelut (terveydenhoitaja, fysioterapeutti, lääkäri) ja tarvittavat lääketieteelliset tutkimukset toiminta- ja työkyvyn määrittämiseksi. 

Kuntoutusohjauksella koordinoidaan aikuisten kuntoutussuunnitelman mukaisten tavoitteiden toteutumista ja kuntoutumisessa etenemistä.

Miten?

Työvoiman palvelukeskuksen tai TE-toimiston asiakkuus sekä työllistymis- tai aktivointisuunnitelman päivitys palvelua varten.

 
Mainostoimisto Grafu
Kävijöitä: 330198 kpl

EDURO – KAIRATIE 75 – 96190 ROVANIEMI – PUH. 0207 109 320 – ETU.SUKUNIMI@EDURO.FI


Eduro – Kairatie 75 – 96190 Rovaniemi – Puh. 0207 109 320 – etu.sukunimi@eduro.fi