Ajankohtaista

Julkaistu 18.08.2020

Osaamista työvoimapoolista -hankkeessa yhteistyöprojekti

Osaamista työvoimapoolista -hankkeessa toteutetaan 25.8.-10.9.2020 yhteistyöprojekti, jonka avulla pilotoidaan uutta tapaa tehdä osaamisen kehittämiseen liittyvää yhteistyötä oppilaitoksen ja säätiön välillä.
 

Yhteistyöprojekti on suunnattu Lapin koulutuskeskus REDUn tietotekniikan alan opiskelijoille ja Eduro-säätiön nuorten palveluiden asiakkaille. Projekti toteutetaan työpajatyyppisesti työskennellen Eduro-säätiöllä. Projektin vetäjinä toimivat Eduro-säätiöltä työvalmentaja Johannes Collins ja koulutusvalmentaja Hanna Viitasaari. Työvalmentaja vastaa ammatillisen osaamisen kerryttämisestä ja koulutusvalmentaja ohjaa projektisuunnitelman toteuttamisessa, sekä edistää projektityöryhmän valmiuksia projektityöskentelyyn ja osaamisen vahvistamisessa. Projektin suunnittelussa on ollut mukana myös REDUn tietotekniikan alan lehtori Merja Marin.

Yhteistyöprojektin puitteissa tuotetaan video ja tavoitteena on kehittää videotuotannon osaamisen lisäksi työelämässä tarpeellisia projektityöskentely- ja yhteistyötaitoja. Projektityöryhmä saa REDUlta koulutuksen myös dronen käytöstä. Projektityöskentely tuottaa REDUn opiskelijoille opintopisteitä ja Eduro-säätiön asiakkaille tutkintojen perusteisiin pohjautuvan PAIKKO-osaamistodistuksen sekä mahdollisuuden tutustua tietotekniikan alaan.

Hanke mahdollistaa alan asiantuntijan, kuvaaja / ohjaaja Iisakki Kennilän, Advertising KIOSKI Oy, kahden päivän koulutuksen projektityöryhmälle aiheista videon suunnittelu ja käsikirjoittaminen.

Iisakki kertoo lisäksi omasta urastaan, jota on mahdollista seurata hankkeen organisaatioissa myös verkon välityksellä livenä 26.8.2020 klo 9 https://www.eduro.fi/uratarina/

Yhteistyöprojektista saaduilla kokemuksilla pyritään avaamaan yhteistyön mahdollisuuksia oppilaitoksen ja säätiön välillä, sekä löytämään ketteriä tapoja toimia yhdessä.

Lue myös nämä