Me Eduro-säätiöllä tarjoamme ohjausta ja tukea hyvinvointiin ja työllistymiseen. Meillä on monipuolinen työ- ja oppimisympäristö ja meiltä saa laaja-alaisia palveluita. Uusien osaajien syntyminen on sekä työnhakijan että työnantajan etu.

 • 1998

  Perustettu

 • 600

  Asiakkaita

 • 40

  Henkilökuntaa

 • 3

  Liikevaihto, milj.

Mikä Eduro?

Tuen ja ohjauksen edelläkävijä

Eduro-säätiö on perustettu vuonna 1998. Lähes 20-vuotisen matkamme varrella toimintamme on monipuolistunut ja laajentunut ja nykyisin olemme merkittävä monitoimija Rovaniemellä. 

Me Edurolla olemme osaamisen tunnistamisen ammattilaisia ja meiltä löytyy asiantuntemus ja ymmärrys sekä yrittäjän että työntekijän näkökulmiin. Toimimme aktiivisesti yhteistyössä Rovaniemen alueen yritysten, oppilaitosten ja muiden julkisten toimijoiden kanssa, joten palvelumme hyödyttävät sekä työnhakijaa että työnantajaa. Vastaamme työelämän tarpeisiin tuottamalla sitoutuneita ja osaavia työntekijöitä ja antamalla tukea työntekijän perehtymiseen ja kiinnittymiseen työelämään.

Etsimme jatkuvasti tehokkaita ratkaisuja työllistymisen poluille, sillä tavoitteenamme on vahvistaa Rovaniemen alueen elinvoimaa ja työllistymistä muuttuvilla työmarkkinoilla. Palvelumme koostuvat sosiaali- ja terveys-, kuntoutus-, koulutus- sekä työllistymisen tukemisen palveluista ja onnistumisprosenttimme on korkea – useimmissa palveluissa yli 80 %.

Palvelumme

Sosiaali- ja terveyspalvelut

Kuntoutuspalvelut 

Koulutuspalvelut

Työllistymisen tukemisen palvelut

Eduron arvot

Yhteisöllisyys

Toimintamme perustuu yhteisöllisyyteen – luottamuksen, turvallisuuden, tasa-arvoisuuden ja hyvinvoinnin edistämiseen yhdessä tehden. Arvostamme avoimuutta ja rakennamme kumppanuuksia ja verkostoja aktiivisesti.

 

Luotettavuus

Toimintamme perustuu aitoon arvon tuottamiseen rautaisella ammattitaidolla. Olemme turvallinen ja luotettava kumppani niin asiakkaillemme kuin yhteistyökumppaneillemmekin.

Vastuullisuus

Vastuullisuus merkitsee meille toimimista pitkäjänteisesti, johdonmukaisesti ja vahvasti sitoutuen tukemaan ja ohjaamaan työllistymisen edistämisen palveluissa aina alkumetreiltä loppuun saakka.

 

Laadukkuus

Teemme työtä vahvalla asiantuntemuksella. Suunnittelemme, seuraamme, arvioimme ja kehitämme toimintaamme systemaattisesti, jotta voimme tarjota monipuolisia ja laadukkaita palveluja jatkossakin.

Tutustu myös näihin

Asiakastarinat

Me annamme asiakkaidemme äänen kuulua. Lue kokemuksia palveluistamme. Lue lisää

Hankkeet ja projektit

Me Edurolla olemme aktiivisesti mukana erilaisissa hankkeissa ja projekteissa. Alla lisätietoa tällä hetkellä käynnissä olevista hankkeista. Lue lisää

Avoimet työpaikat

Lue lisää