Työvalmentaja

Eduro-säätiö on aikaansa seuraava hyvinvoinnin ja työllisyyden edistäjä. Sovellamme erilaisia työnteon tukemisen muotoja ja osaamisen kehittämisen keinoja työllistymisen polkujen luomiseksi ja lujittamiseksi. Tarjoamme monipuolisia tuen ja ohjauksen palveluja työelämäkuntoutukseen, osaamisen vahvistamiseen sekä työllistymiseen – ketterästi ja yhdessä tehden.

Olisitko sinä yksi Edurolaisista? Haemme työstään innostunutta työvalmentajaa Eduro Toimion tiimiin. Työsuhde on määräaikainen ajalla 1.12.2021-30.6.2023.

Työvalmentajana tehtäviisi kuuluvat:  

  • Puhdistuspalveluiden työtehtävien suunnittelua, organisointia ja ohjausta sekä tarvittaessa työskentelyä myös käytännön työtehtävissä.
  • Erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden työvalmennusta, joka tähtää työelämään tai koulutukseen.
  • Erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden työtaitojen parantaminen, työelämävalmiuksien vahvistaminen ja työllistymisedellytysten kehittäminen sekä tuen asteittainen vähentäminen.
  • Osaamisen tunnistaminen/opinnollistaminen (PAIKKO-ohjelma) ja osaamistodistusten laadinta.
  • Oppisopimuskoulutuksessa olevien henkilöiden työpaikkakouluttajana toimiminen.

Arvostamme aiempaa työkokemusta ohjausalan työtehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta tai tutkintoa esim. siivousteknikko tmv. Edellytämme myös hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä itsenäistä ja joustavaa työskentelytapaa. Työ on osittain jalkautuvaa, joten B-ajokortti on välttämätön.

Tarjoamme tekijälle monipuolisen ja merkityksellisen työn sekä työyhteisön tuen. Lisätietoa tehtävästä antaa Toimion palvelupäällikkö Pirjo Lehtola 040 185 1532.

Hakemuksen voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen rekry(at)eduro.fi ja siihen tunnus ”Työvalmentaja”

Hakuaika päättyy 24.10.2021. Lisätietoja Eduro-säätiöstä löydät www.eduro.fi