Digi yksikössä pääset kokeilemaan monipuolisia työtehtäviä niin digitaalisen kuin printtimedian muodoissa sekä kehittämään viestinnän ja visuaalisuuden taitoja. Harjaannut mainostuotteiden suunnitteluun, kehität graafista osaamistasi sekä visuaalisia viestinnän taitojasi

Digin moniosaajaksi

Digissä saat monialaiset digitaaliset valmiudet. Voit vahvistaa olemassa olevia taitoja tai hakea kokonaan uusia taitoja. Oppimis- ja työtehtävät räätälöidään aina yksilöllisesti. On mahdollista tutustua useampiin osa-alueisiin tai keskittyä yhteen kokonaisuuteen. Digissä vahvistetaan osaamista opiskelulla ja erilaisilla työtehtävillä. Työt ja tehtävät räätälöidään jokaisen kykyjensä mukaan, eikä aikaisempaa osaamista tarvita. Digi koostuu median, viestinnän ja tietojenkäsittelyn osa-alueista (moduleista).

Digissä on mahdollista kehittää visuaalisia viestintätaitoja käytännössä, sillä oppimisympäristössä tehdään tilauksesta mm. mainosvideoita, kotisivuja, käyntikortteja, julisteita ja esitteitä. Opit myös tekemään omia projekteja, kuten valokuvausta, videokuvausta, taittotöitä, 3D-malleja sekä harjoittamaan viestintätaitoja sosiaalisessa mediassa.

Lisätiedot

Työvalmentaja, digi
Johannes Collins
Tel. 040 169 1007
johannes.collins@eduro.fi
Työvalmentaja, digi
Marko Juujärvi
Tel. 040 717 8388
marko.juujarvi@eduro.fi
Digikoordinaattori
Jukka-Pekka Micklin
Tel. 044 757 5198
jukka-pekka.micklin@eduro.fi

Digipajan opintosisällöt